Actueel: agenda en nieuws

Nieuws vanuit Groningen en de agenda van de ideeënmakelaars vindt u hier. Soms zijn het onze eigen bijeenkomsten, maar ook heel vaak leuke, inspirerende meetings van onze partners. 

Heeft u ook nieuws of een item voor de agenda? Laat het ons weten!

 

 • Fondsendag voor Groningers met een goed idee!

  8 februari 2024

  Heb jij een goed idee dat bijdraagt aan de toekomst van de provincie Groningen? En ben je op zoek naar advies of financiering? Kom dan langs op de Fondsendag van Nationaal Programma Groningen. Wij zijn daar samen met andere fondsen en adviseurs om jou te adviseren over je idee.

  Verder lezen
 • Interactieve avond over burgerinitiatieven!

  8 februari 2024

  De redactie van Link050 is bij initiatieven langs geweest voor een interview en de verhalen hebben ze gebundeld in het themanummer Burgerinitiatieven. Deze avond wordt het themanummer gepresenteerd, met veel aandacht voor initiatieven!

  Verder lezen
 • Workshop - Verdienmodel in 6 stappen

  29 januari 2024

  In Groningen bestaan veel initiatieven om de wereld leuker, mooier en beter te maken. Veel initiatieven zijn op zoek naar geld om een initiatief op te starten én daarna ook om er mee door te gaan. Maar hoe doe je dat? Welk verdienmodel past bij jouw idee of initiatief?

  Verder lezen
 • Training Vertrouwenscontactpersoon in Zwolle

  1 december 2023

  Gratis training op vrijdag 12 januari 2024. Het is een training van 1 hele dag waarin je kunt leren hoe je de rol van vertrouwenscontactpersoon kunt oppakken. Je krijgt uitleg over de rol, je taken en vooral ook: je grenzen. Daarnaast kun je oefenen met gespreksvoering en leer je hoe je jezelf introduceert in deze rol.

  Verder lezen
 • Lustrumeditie Matchmakers Noord

  28 november 2023

  Kom op 25 januari a.s. naar Eelde om voor jou een passende verbinding tot stand te brengen en daarmee de lokale samenleving mooier te maken.

  Verder lezen
De beste initiatieven voor stad en ommeland Logo burgerparticipatie