Actueel: agenda en nieuws

Nieuws vanuit Groningen en de agenda van de ideeënmakelaars vindt u hier. Soms zijn het onze eigen bijeenkomsten, maar ook heel vaak leuke, inspirerende meetings van onze partners. 

Heeft u ook nieuws of een item voor de agenda? Laat het ons weten!

 

 • 11 juni: Bedrijven Omarmen Groningen

  30 april 2024

  Dit jaar organiseert Omarm Groningen: Bedrijven Omarmen Groningen, dé plek waar het bedrijfsleven en maatschappelijke (vrijwilligers)organisaties uit de regio samen komen om maatschappelijke vraagstukken op te lossen en samenwerkingen aan te gaan. Het is een evenement waar we impact maken/stimuleren en het levert veel mooie resultaten op zoals langdurige samenwerkingen en nieuwe waardevolle contacten.

  Verder lezen
 • Kom naar het We Doen het Samen Festival!

  5 maart 2024

  Kom naar dé ontmoeting met actieve bewoners: het We Doen Het Samen! Festival op 13 april in Amersfoort.

  Verder lezen
 • Fondsendag voor Groningers met een goed idee!

  8 februari 2024

  Heb jij een goed idee dat bijdraagt aan de toekomst van de provincie Groningen? En ben je op zoek naar advies of financiering? Kom dan langs op de Fondsendag van Nationaal Programma Groningen. Wij zijn daar samen met andere fondsen en adviseurs om jou te adviseren over je idee.

  Verder lezen
 • Interactieve avond over burgerinitiatieven!

  8 februari 2024

  De redactie van Link050 is bij initiatieven langs geweest voor een interview en de verhalen hebben ze gebundeld in het themanummer Burgerinitiatieven. Deze avond wordt het themanummer gepresenteerd, met veel aandacht voor initiatieven!

  Verder lezen
 • Workshop - Verdienmodel in 6 stappen

  29 januari 2024

  In Groningen bestaan veel initiatieven om de wereld leuker, mooier en beter te maken. Veel initiatieven zijn op zoek naar geld om een initiatief op te starten én daarna ook om er mee door te gaan. Maar hoe doe je dat? Welk verdienmodel past bij jouw idee of initiatief?

  Verder lezen
De beste initiatieven voor stad en ommeland Logo burgerparticipatie