1 september deadline Elk Dorp een Duurzaam Dak


Dit is het laatste jaar dat er aanvragen gedaan kunnen worden. Dit betekent concreet dat er alleen nog op 1 september en 1 december aanvragen kunnen worden ingediend. Maar weet dat aanvragen tijd kost! Denk bijvoorbeeld aan de afstemming met het dorp, offertes aanvragen, co-financiering regelen enz. Heb je plannen? Maak dan zo snel mogelijk een afspraak met Elk Dopr een Duurzaam Dak via info@elkdorpeenduurzaamdak.nl.

Ondersteuning voor een duurzame ontmoetingsplek in ieder dorp in de negen aardbevingsgemeenten!

Voor de leefbaarheid en vitaliteit van een dorp is een ontmoetingsplek voor inwoners van essentieel belang. Met het programma ‘Elk dorp een duurzaam dak’ ondersteunen ze dorpen in het gaswinningsgebied om ontmoetingsplekken toekomstbestendig te maken.


Heeft u een idee of plan voor de ontmoetingsplek in uw dorp? Dan kunt u via ‘Elk dorp een duurzaam dak’ financiële en andere ondersteuning krijgen.

Lees verder voor meer informatie over het programma en de mogelijkheden, kijk bij de Spelregels of uw idee/plan in aanmerking komt, doe inspiratie op of dien direct een aanvraag in. Wilt u graag eerst met ons in gesprek, neem dan contact met ons op.

De beste initiatieven voor stad en ommeland Logo burgerparticipatie