Besturenfestival voor vrijwillige bestuursleden

Vrijwilligers Centraal en Link050 organiseren een vervolg op het eerste besturenfestival. Tijdens dit festival vindt er een korte inspirerende lezing plaats, waarna je in kleine groepen in gesprek gaat met elkaar. Onderwerpen zijn o.a.:  de rol van de gemeente, best practice, werving en beleid, leiderschap, nieuwe bestuursvormen. Voor elk onderwerp is een specialist aanwezig.

Graag ontmoeten we jou en je medebestuursleden op woensdagavond 27 september!

  • Locatie: Het Vinkhuys, Diamantlaan 94 Groningen
  • Wanneer: woensdag 27 september (19.00 – 22.00 uur)
  • Kijk voor meer informatie op de website van link050.

Extra informatie

De interactieve lezing wordt verzorgd door Frank Hoes en gaat over o.a. nieuwe vormen van besturen, hoe bestuurders te werven, hoe jongeren te interesseren voor bestuursfuncties? Frank Hoes is tevens avondvoorzitter en gespreksleider bij een van de tafels. www.frankhoes.nl

Bij de gesprekstafels ga je in gesprek met de gemeente over de onderwerpen waar jullie graag in gefaciliteerd willen worden, over nieuwe bestuursvormen, best practice voorbeelden, werving van nieuwe bestuursleden en over leiderschap. De onderwerpen en gespreksleiders zijn tot stand gekomen naar aanleiding van de bevindingen tijdens het eerste besturenfestival.

Noot: Om deel te kunnen nemen aan deze avond hoef je niet tijdens het eerdere besturenfestival van 2022 aanwezig te zijn geweest.

In de middag verzorgt Frank Hoes daarnaast een gratis Workshop ‘Vergaderen: iedereen doet mee’ voor vrijwillige bestuursleden. Zie ontwikkellink om je hiervoor aan te melden 

De beste initiatieven voor stad en ommeland Logo burgerparticipatie