De LEGiO-run: hét hardloopevenement van Grootegast!

  • Waar: Marktplein
  • Locatie: Grootegast
  • Wanneer: 8 april 2017
  • Tijdstip: 00 00 tot 17 00

 

De tweede editie van de LEGiO-run is op zaterdag 8 april 2017. De eerste editie van de LEGiO-run was een fantastische dag. Er stonden precies 600 deelnemers aan de start. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de tweede editie. Doe jij ook (weer) mee aan deze hardloopwedstrijd in een gezellige ambiance met LEGO als thema?

Op zaterdag 8 april 2017 is de tweede editie van de LEGiO-run in Grootegast. De LEGiO-run is een hardloopevenement dat in het teken staat van LEGO. Omdat wij iedereen de mogelijkheid willen geven om mee te lopen zijn er drie routes samengesteld: 10 kilometer, 5 kilometer en de Funrun van 600 meter. De routes vind je hier.

De LEGiO-run is onderdeel van Loopcircuit Noord Nederland. Deze organisatie faciliteert al ruim twintig jaar loopevenementen in Groningen in Drenthe. Wij zijn trots dat de LEGiO-run ook in hun agenda genoteerd staat! De 10 kilometer maakt onderdeel uit van het loopcircuit. Door deel te nemen aan de 10 kilometer doet u automatisch mee aan de wedstrijd van het Loopcircuit. U hoeft hier niets extra’s voor te betalen.

In 2017 is, net als vorig jaar, ons goede doel het Martini Ziekenhuis en het Beatrix Kinderziekenhuis Groningen. De LEGiO-run doneert 10% van het inschrijfgeld aan de Groningse ziekenhuizen. Met onze bijdrage kunnen de ziekenhuizen iets extra’s organiseren waardoor de kinderen in het ziekenhuis hun zorgen een beetje kunnen vergeten.

De starttijden zijn:
– Funrun (600 m): 13:00 uur
– 10 km (16+): 13:30 uur
– 5 km (8+): 15:00 uur

Aanmelden kan via de website. 

www.legiorun.nl & www.uitslagen.nl
info@legiorun.nl

 

 

De beste initiatieven voor stad en ommeland Logo burgerparticipatie