De regio in beeld via jouw eigen community film

Zelf een promotiefilmpje maken? Niet iedereen kan een promotiefilm betalen of een project optimaal presenteren. Met de juiste begeleiding en kennis, in combinatie met gratis online tips, kan iedereen met behulp van een smartphone, tablet of (video)camera zelf filmpjes maken.

Community Films, voor wie en waarom?

‘Community Films’ is bedoeld voor inwoners, ondernemers, cultuurmakers, erfgoed beheerders, en initiatiefnemers in de provincie Groningen. Met dit project wordt de nadruk gelegd op ‘de pracht en kracht’ van onze regio. De website, met uitgebreide informatie en gratis online tips en advies, is bedoeld voor iedereen die het leuk vindt een steentje bij te dragen aan het promoten van ons bijzondere gebied.

Stichting Hogeland in beeld

Community Films is een project van Stichting Hogeland in Beeld. De stichting initieert met name projecten om Het Hogeland op positieve wijze in beeld te brengen. Door het gebruik van nieuwe media te bevorderen en mensen de tools te geven om zelf te gaan filmen, hopen we de vele kwaliteiten van ons gebied, de bijzondere producten, en de (vaak kleinschalige) initiatieven nóg zichtbaarder te maken.

Op 1 en 20 april  2017 zijn er gratis instructiesessies.

Zie voor meer informatie de website van Community Films van Stichting Hogeland in beeld.

 

De beste initiatieven voor stad en ommeland Logo burgerparticipatie