De Sociale Kaart van Groningen

Stel: Je hebt specifieke zorg of hulp nodig en zoekt op het internet naar de verschillende aanbieders. Dan is het erg moeilijk om een goed overzicht te krijgen van alle mogelijkheden. Daar bestaat nu een oplossing voor, namelijk: de Sociale Kaart!


Sociale Kaart Groningen brengt alle voorzieningen en zorgaanbieders in Groningen in beeld via een website. Op de Kaart is zowel vrij toegankelijke zorg als geïndiceerde zorg te vinden. Professionals kunnen inloggen en bijvoorbeeld beschikbare plekken, andere professionals of gecontracteerde aanbieders vinden. De website is ingedeeld in negen onderwerpen, namelijk: Geldzaken, Gezondheid, Wonen, Sociale Contacten, Vervoer, Vrije Tijd, Vrijwilligerswerk, Ouderschap en Sport. Binnen deze onderwerpen is het mogelijk te filteren in steden. In de categorie gezondheid vind je dingen zoals apotheken, logeerhuizen, thuiszorgorganisaties en veel meer.

Meer info: 
Via de website kunnen zorgaanbieders een plek op de Sociale Kaart aanvragen. De link naar de website is: https://socialekaartgroningen.nl/ Meer informatie over de Sociale Kaart kan worden bekeken en aangevraagd via de website.

De beste initiatieven voor stad en ommeland Logo burgerparticipatie