Gratis Ondersteuning aan Jeugd/Zorg Initiatief

Het Sociaal Planbureau Groningen doet onderzoek naar de maatschappelijke waarde van bewonersinitiatieven. Ze is op zoek naar een initiatief op het gebied van jeugd of zorg dat nog in 2021 zijn maatschappelijke waarde wil onderzoeken. Het Sociaal Planbureau Groningen kan dit initiatief gratis ondersteunen bij het onderzoek naar de maatschappelijke waarde. Interesse? Laat het ons voor 4 juni weten door hieronder te reageren of contact met ons op te nemen!

 Deelnemen kan onder de volgende voorwaarden:

1. Het initiatief wil aan de slag met het onderzoeken/vastleggen van zijn maatschappelijke waarde. Er is dan ook breed draagvlak voor bij het initiatief.

2. Het onderzoek naar de maatschappelijke waarde wordt nog in 2021 uitgevoerd.

3. Het initiatief is bereid om vragen te beantwoorden over het verloop van het onderzoek en staat het toe dat betrokkenen worden bevraagd hierover. (Met het doel info/praktische tips te verzamelen waar anderen van kunnen leren).

4. Het initiatief heeft zelf capaciteit om in overleg een deel van het onderzoek uit te voeren onder begeleiding van het Sociaal Planbureau Groningen.

 Tijdens het onderzoek kan het Sociaal Planbureau Groningen het initiatief ondersteunen door bijvoorbeeld presentaties te verzorgen over het thema, gespreksleiding te verzorgen, vragenlijsten/interviewschema’s te ontwikkelen, data te verwerken en te rapporteren.

Meer weten of contact opnemen? 

Wil je meer weten over het onderzoek en de gratis ondersteuning of wil je je graag aanmelden? Stuur dan een mail naar Iris Holman via i.holman@cmostamm.nl. Vertel in de mail iets over het initiatief en maak duidelijk waarom gratis ondersteuning fijn is voor jouw project!

De beste initiatieven voor stad en ommeland Logo burgerparticipatie