Let's Gro 2016: Ideeën zijn welkom!

Net als andere jaren gaat Let’s Gro ook dit jaar over de toekomst van Groningen en de regio. Tijdens de vierde editie van Let’s Gro spelen inspiratie en initiatieven van mensen en partijen uit de stad weer een grote rol. De programmeurs van Let’s Gro gaan natuurlijk zelf op zoek naar toepasselijke onderdelen en sprekers, maar jouw input is ook heel erg welkom. Wel gaan ze het dit jaar iets anders aanpakken. Ook om een slag te kunnen maken in het overzichtelijk houden van ons programma voor de bezoekers.

Er zijn 3 manieren waarop een idee of initiatief bij Let’s Gro kan worden geprogrammeerd:

  1. Een deel van de aangemelde initiatieven krijgt de kans zich te presenteren in een talkshow-vorm.
  2. Andere initiatieven worden geprogrammeerd op door Let’s Gro gefaciliteerde locaties.
  3. Er zijn initiatiefnemers die graag iets op hun eigen locatie willen organiseren. Ook dat is dit jaar weer mogelijk. Deze initiatieven worden uiteraard gepubliceerd op onze website, maar komen niet op onze gedrukte timetable.

Heb jij ook een idee voor de toekomst van Groningen en wil je dit jaar de kans krijgen jouw idee op het podium van Let’s Gro voor het voetlicht te brengen dan vernemen zij dat heel graag. Wie weet kun je je idee tijdens het festival in 2016 presenteren.

Voorwaarden
Centraal staat de vraag: hoe draagt jouw idee bij aan beter, mooier en slimmer Groningen en krijgt het na Let’s Gro ook een vervolg? Als je daar een antwoord op hebt, ben je al een heel eind. Daarnaast zijn er de volgende voorwaarden:

  1. Het onderwerp/ initiatief moet gaan over de toekomst van Groningen: hoe kunnen we elkaar inspireren?
  2. Op welke wijze zorgt jouw Let’s Gro activiteit voor energie en inspiratie, zodat ook anderen er iets mee gaan doen?
  3. Het initiatief en de vorm hiervan is leuk/ aantrekkelijk voor een brede doelgroep.
  4. Het initiatief dient geen commercieel of politiek doel.

Vanaf 12 augustus kun je je idee aanmelden via de website door middel van een online inschrijfformulier. Je kunt je zomervakantie dus gebruiken om je idee uit te werken en er nog even verder over na te denken. Als je na 12 augustus je idee hebt ingediend, neemt de festivalorganisatie contact met je op om je wensen en ideeën te bespreken. 

 

De beste initiatieven voor stad en ommeland Logo burgerparticipatie