Informatiebijeenkomst over fondsenwerving, subsidies en ondersteuning in gemeentehuis Winsum

De gemeente Winsum organiseert in samenwerking met het Steunpunt Vrijwilligerswerk De Marne & Winsum een informatiebijeenkomst over fondswerving, subsidies en andere mogelijkheden voor ondersteuning.

De avond is bedoeld voor verenigingen, stichtingen, maatschappelijke organisaties en burgers in de gemeente Winsum die een initiatief  of een idee hebben en deze graag willen realiseren of bestaande activiteiten willen uitbreiden.

Aan de informatiebijeenkomst wordt een markt gekoppeld  om belangstellenden de gelegenheid te geven om in contact te komen met fondsen, fondsenwervende organisaties en ervaringsdeskundigen.  

De informatiebijeenkomst wordt gehouden op maandag 19 september in gemeentehuis van Winsum, hoofdstraat W. 70 te Winsum. De bijeenkomst start om 17.00 uur en duurt tot ongeveer 19.30 uur. De inloop is vanaf 16.30 uur en u krijgt soep met broodjes aangeboden.

 

Aanmelden

Voor informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Esther Pleizier van het Steunpunt Vrijwilligerswerk De Marne & Winsum, telefonisch bereikbaar op 06 22455673 of via het e-mailadres steunpuntvrijwilligerswerkwinsum@demarne.nl

Bij aanmelden graag uw naam en organisatie/ initiatief vermelden.

 

Aanmelden voor de bijeenkomst kan tot 12 september 2016. In verband met de beperkte ruimte kunnen er 100 mensen deelnemen aan de avond.

De beste initiatieven voor stad en ommeland Logo burgerparticipatie