Kans voor de Veenkoloniën

  • Waar: Het Pagedal
  • Locatie: Stadskanaal
  • Wanneer: 22 februari 2016
  • Tijdstip: 13 00 tot 17 00

 

Het programma ‘Kans voor de Veenkoloniën’ beoogt gezondheidsverschillen in de regio te verkleinen vanuit een ‘gekantelde’ aanpak. Niet de professionals of organisaties zijn aan bod, maar de inwoners zelf en hun vragen en behoeften. Het programma wil nadrukkelijk aansluiten bij de kracht van de regio en de vele ‘pareltjes’ die er te vinden zijn.

Op 27 juni 2015 presenteerde Kans voor de Veenkoloniën het programma en de visie daarachter tijdens de eerste werkconferentie KANS 1 in Emmen. Het afgelopen jaar is, behalve aan de uitvoering van het plan voor 2015, vooral besteed aan het ophalen van meningen en ideeën uit de regio. Die worden gedeeld tijdens KANS 2, de tweede werkconferentie in het acht jaar lopende programma Kans voor de Veenkoloniën. KANS 2 vindt plaats op maandag 22 februari, van 13.00 – 17.00 uur in het Pagedal te Stadskanaal. In het programma zal het gesprek met ú  centraal staan: wat ziet u als de beste kansen op gezondheid voor de Veenkoloniën, en wat kunt ú daaraan bijdragen? De uitkomsten van KANS 2 zullen worden gebruikt voor het schrijven van het plan voor de komende jaren.


De Ideeënbank zal aanwezig zijn, u ook?

Aanmelding via deze link


Meer informatie en programma worden u toegezonden na ontvangst uw aanmelding.
Als u onverhoopt geen automatische bevestiging ontvangt kunt u zich ook aanmelden via directiesecretariaat@ggd.groningen.nl

 

De beste initiatieven voor stad en ommeland Logo burgerparticipatie