Kom verbinden op de maatschappelijke beursvloer

Kom ook verbinden op onze maatschappelijke beursvloer in Eelde!

Ben je ondernemer, vertegenwoordiger van een maatschappelijke organisatie, professional, buurtinitiator of vrijwilliger en ben je op zoek naar een betekenisvolle verbinding? Kom dan op donderdag 26 januari naar Eelde. Daar organiseert MatchMakers Noord die dag haar vierde Maatschappelijke Beursvloer in het veilinggebouw van Royal FloraHolland. Op deze Beursvloer, die gehouden wordt van 16.00 uur tot 19.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur), helpen wij je om deze verbinding tot stand te brengen en zo de lokale samenleving een beetje mooier te maken.


PROGRAMMA
* Vanaf 15.30 uur: ontvangst van de bezoekers met koffie en lekkers door studenten van Noorderpoort, muziek van de @Lentisband en acteurs van theatergroep Auth&Tiek.       
* 16.00 uur: opening van de Beursvloer door onze voorzitter Gerni Luttikhuis.
* 16.15 uur: Het woord is aan de burgemeester! Marcel Thijsen, burgemeester van de gemeente Tynaarlo, zal als keynote speaker ingaan op het belang van maatschappelijk betrokken en betekenisvol ondernemen.   
* 16.30 uur: presentatie-markt van aanwezige maatschappelijke organisaties.
* 17.00 uur: ‘We gaan de vloer op!’ Speeddaten op de veilingvloer.
* 17.00-18.30 uur: ondertussen volop netwerken en matchen!
* 18.30-19.00 uur: afsluitende borrel met hapjes en bekendmaking aantal matches.

SPEEDDATEN OP DE VEILINGVLOER
Tijdens het speeddaten stellen de deelnemers zich aan elkaar voor en maken in korte ‘pitches’ van 1,5 minuut hun wens, vraag of aanbod bekend met betrekking tot kennis, inzet, spullen of faciliteit. Zij geven daarbij aan wat zij ermee willen bereiken en onderzoeken de mogelijkheid van wederkerigheid. De matchers registreren de match. Elke match wordt op beeld vastgelegd.
Tijdens het speeddaten is er tevens gelegenheid voor plenaire pitches.

MARKTKRAAMPJES
Maatschappelijke organisaties kunnen zich in een marktkraampje presenteren. Het is de bedoeling dat je de kraam zelf inricht. Dat kan vanaf 15.15 uur. Graag wel vóór 19 januari laten weten of je van een kraam gebruik wilt maken.

DEELNAME
Deelname aan de Beursvloer is gratis.
Je kunt je aanmelden via www.matchmakersnoord.nl. Vergeet daarbij niet gelijk je eventuele vraag of aanbod te vermelden. Wanneer je je aanmeldt vóór 24 januari nemen we je naam en organisatie en je vraag/aanbod op in ons beursboekje. Door deel te nemen aan de Beursvloer stem je ermee in, dat je in de aftermovie en op de foto’s die wij op onze website plaatsen, te zien kunt zijn. Behalve op de komende Beursvloer zetten we ons gedurende het hele jaar in om vragen of aanbiedingen via onze website voor je te matchen. Dus kun je niet naar de Beursvloer komen en heb je een vraag of een aanbod, post deze dan op onze website.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over MatchMakers Noord? Kijk dan op www.matchmakersnoord.nl
of neem contact met ons op via: info@matchmakersnoord.nl of telefonisch via 0650508024
Wij zien ernaar uit je op 26 januari te kunnen verwelkomen !

Met maatschappelijke groet,
Het team van MatchMakers Noord.

Info@matchmakersnoord.nl
www.matchmakersnoord.nl
Adres Royal FloraHolland: Burg. J.G. Legroweg 80, Eelde.
Ruime parkeergelegenheid beschikbaar.

 

 

 
De beste initiatieven voor stad en ommeland Logo burgerparticipatie