Kom op 25 januari a.s. naar Eelde!

MatchMakers Noord nodigt je van harte uit om te komen verbinden tijdens de viering van het eerste lustrum van onze Maatschappelijke Beursvloer. Deze wordt gehouden op donderdag 25 januari a.s. van 16.00 tot 19.00 uur bij ROYAL FLORAHOLLAND, Burg. J.G. Legroweg 80 in Eelde.

Iedereen is welkom
Ben je werkzaam in de maatschappelijke sector of ben je ondernemer, professional, buurtinitiator of vrijwilliger en heb je een vraag met betrekking tot advies, helpende handen, spullen of een bepaalde faciliteit? Of heb je misschien een mooi aanbod? Kom dan op 25 januari a.s. naar Eelde, want daar willen we je helpen om voor jou een passende verbinding tot stand te brengen en daarmee de lokale samenleving mooier te maken. 

Feestelijke sfeer
De sfeer tijdens de Beurs zal feestelijk zijn, want we hebben wat te vieren: MatchMakers Noord organiseert die dag namelijk voor de vijfde keer deze prachtige maatschappelijke happening. Dat doen we in een ontspannen en geanimeerde sfeer, met de Groningse Wethouder Carine Bloemhoff, die in haar toespraak het belang zal belichten van verbinding in onze samenleving.

Er is muziek en een gezellige borrel met hapjes na afloop en volop gelegenheid om te netwerken. Bovendien verloten we onder alle deelnemers een prijs: fêteer je collega's op een vaartocht op het Zuidlaardermeer onder leiding van het Groninger Landschap.

Pitchen
Om te komen tot een mooie verbinding kun je op onze Beursvloer behalve in korte 'speeddate gesprekken' tevens je (vooraf) bij ons ingediende vraag of aanbod plenair pitchen. Op deze manier zijn er in het verleden veel betekenisvolle verbindingen tot stand gekomen.

Ontvangst
Ook dit jaar staan studenten van Noorderpoort  vanaf 15.30 uur weer klaar om je gastvrij te ontvangen met een kopje koffie en een lekkere traktatie. Dus kom VERBINDEN op donderdag 25 januari a.s. van 16.00 tot 19.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur). Je bent meer dan welkom!

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door te klikken op: www.matchmakersnoord.nl . Achter de aanmeldknop vind je het registratieformulier. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging.

Heb je nog vragen? Mail ons die op: info@matchmakersnoord.nl.

Wij hopen je op 25 januari te mogen begroeten!

Met maatschappelijke groet,
Bestuur MATCHMAKERS NOORD  

De beste initiatieven voor stad en ommeland Logo burgerparticipatie