Meldweek Leefbaarheid 4 tot en met 8 april

  • Waar: Provincie
  • Locatie: Provincie Groningen
  • Wanneer: 4 april 2016
  • Tijdstip: 09 00 tot 21 00

Wat vindt u belangrijk voor de leefbaarheid in uw omgeving? Hoe kunnen we Groningen mooier, leuker en beter maken? Wij zijn op zoek naar uw ideeën. Laat het ons weten tijdens de Meldweek Leefbaarheid van maandag 4 tot en met vrijdag 8 april of bel 050 - 316 4190. 

 

Belteam

Tijdens de meldweek zit een belteam van Statenleden vijf dagen van 9.00 tot 21.00 uur voor u klaar. Ook gaan Statenleden samen met de Ideeënmakelaars van de Ideeënbank de provincie in om met u hierover in gesprek te gaan. Meer informatie over de data en locaties vindt u op www.meldweekleefbaarheid.nl. Via deze website kunt u ook melden wat u belangrijk vindt of welke ideeën u hebt. Maar daarvoor hoeft u niet te wachten tot de meldweek, dat kan nu al.

 

Goed leven

De provincie organiseert de meldweek om te horen wat de Groningers belangrijk vinden, wat zorgt er voor dat het goed leven is in hun wijk of dorp. Hiervoor is de komende vier jaar in totaal 22 miljoen euro beschikbaar. Dat geld willen we samen met gemeenten, organisaties èn inwoners slim investeren.


Ideeën

We gaan op drie manieren investeren in de leefbaarheid. Kleinschalige, lokale initiatieven van inwoners zelf die het dorp of de wijk leuker, beter en mooier maken vinden wij belangrijk. Daarnaast grote projecten voor de herinrichting van dorpscentra. En we investeren in projecten rondom voorzieningen zoals een dorpshuis, clubgebouw, woningverbetering en het hergebruik van cultureel erfgoed.

 

Laat van u horen

Van 4 tot en met 8 april kunt u van 9.00 tot 21.00 uur  bellen naar 

(050) 316 41 90. Of laat uw idee achter op www.meldweekleefbaarheid.nl

 

De beste initiatieven voor stad en ommeland Logo burgerparticipatie