Op Hemelvaart opent de camping van Tuin in de Stad

 


Nog even wat tegels voegen, een paar wc's ophangen en dan zijn we klaar om jullie te ontvangen. Kom lekker 1, 2 of 3 nachtjes kamperen op Tuinindestad: waar de wind lekker door je hoofd waait; of is dit geen reclame?

Wij hebben de pingpongtafel en de badmintonrackets, een kast vol spelletjes, boeken en een abo op de Donald Duck voor als het regent (dus wie lef heeft komt donderdag al zijn tent op zetten ;-)

Wij hebben een vers gemaaid (ietwat bobbelig) grasveld, waar plek is voor jullie tenten (alleen tenten, geen caravans, geen campers). Direct aanpalend het sanitair gebouw, met douches en wc's aan de ene kant, en grote rvs aanrechten onder de overkapping aan de kampeerkant, zodat je altijd droog kan koken, afwassen en eten.

Neem je gitaar of blokfluit mee, voor bij het kampvuur. Je hond mag ook mee, mits hij/zij 's nachts niet blaft. In het Westpark kan hij/zij loslopen, op de camping wel graag aan de lijn.

Dagelijks kun je op voorintekening mee-eten (maar zelf koken voor je tent of in de buitenkeuken mag ook natuurlijk). Zondag bakken we pannenkoeken (met ijs; want dan wordt het tropisch warm).

Verder regelen we niks, jullie zijn je eigen animatieteam. Niks hoeft, (bijna) alles mag.

Kosten:

10 euro pppn (volw vanaf 17 jr), 5 euro pppn (tm 16 jr), 5 euro pn voor de tent. Vooraf aanmelden hoeft niet, kom gewoon lekker langs; meld je bij de kampbaas en zet je tent op. Je mag 3 nachten logeren of 1 nachtje, wat je zelf wilt (en dat kan je ter plekke beslissen). Let wel: vol is vol.

Vragen?

bel Frans 06 51 96 24 63

PS. En na zondag blijft de camping natuurlijk open, van harte welkom!

 

 

En verder:
...is onze winkel op donderdag, vrijdag en zaterdag natuurlijk gewoon open met planten uit eigen tuin, opgekweekt zonder gif of kunstmatige meststoffen. Lees hier waarom dat zo belangrijk is.

Geen zin om te kamperen, maar wel nieuwsgierig? Kom lekker gluren, bij mooi weer houden we terras (vriendelijke prijzen) met speciaal op zondag een knutselatelier voor de kinderen.

In juni gaan we weer eten, dansen en zijn er bijzondere activiteiten voor kinderen, bijvoorbeeld op Modderdag. Houd deze nieuwsbrief dus in de gaten.

Tuinindestad is een buiten(speel/werk)plaats in ontwikkeling. De wind waait er lekker door je hoofd. Dagelijks werken er 4 tot 10 mensen, allemaal op hun eigen tijd, wensen & voorwaarden. Er is altijd werk in de kweektuin & moestuin. Groene fitness noemen we dat en, geloof het of niet: het scheelt een hoop uren zinloos zweten in de sportschool ;-) Zin om mee te werken, kom langs en loop een paar keer mee. Best eng om in je uppie ergens op af te stappen? Geen nood, dan werk je samen op met een maatje, zo lang als jij dat nodig hebt om je vrij en vertrouwd te voelen.

 

 

 

De beste initiatieven voor stad en ommeland Logo burgerparticipatie