Plussers: kom over de brug en doe mee!

  • Waar: 't Vinkhuys
  • Locatie: Diamantlaan 94, 9743 BJ Groningen
  • Wanneer: 7 april 2017
  • Tijdstip: 13 00 tot 16 00

Iedereen heeft Pluspunten, ervaar hoe je ze in kunt zetten

Hoe blijf ik actief? Met wie? Waar? Wanneer? Is vrijwilligerswerk misschien iets voor mij? En wat dan? Veel plussers, of ze nu 50+ of 80+ zijn, hebben er niet meteen een beeld bij. Wilgen knotten? Iets doen in het buurthuis? Iets met mensen? Moet ik er steeds de deur voor uit? Kan ik het combineren met mijn andere werk? Kost het niet veel tijd? Goeie vragen, maar iedereen is wel ergens goed in!


In stad en provincie zijn al veel burgerinitiatieven en organisaties waar gebruikers en vrijwilligers blij van worden. Je kunt het zo gek niet bedenken: repaircafe’s, taalmaatjes, meergeneratiewonen, kleding- en voedselbanken, zorginitiatieven, leren chatten met je kleinkinderen. Het is maar een greep uit alles wat u zou kunnen doen. Thuis of ergens anders. Door die initiatieven en activiteiten blijven ook plussers midden in de samenleving staan. Ze maken Groningen zo een stad voor alle generaties.


Kom daarom op vrijdag 7 april naar ‘t Vinkhuys. U kunt daar de hele middag kennismaken met heel veel initiatieven voor en door actieve burgers. Leg contact met organisaties als u vrijwilligerswerk wilt doen. Praat met andere actieve mensen, ontdek uw (onvermoede) pluspunten en doe mee!


Waar, wat, wanneer
Datum : vrijdag 7 april 2017
Locatie : 't Vinkhuys, Diamantlaan 94, 9743 BJ Groningen
Tijd : 13.00 – 16.00 uur
Organisatie : Groningen Plus i.s.m. vele andere organisaties
Email/Tel. : info@groningenplus.com; 050-3642320
Website : www.skgr.nl
Ondersteuning : het Onderwijsleerbedrijf van het Noorderpoortcollege

 

 

De beste initiatieven voor stad en ommeland Logo burgerparticipatie