Speeddate met het VSBfonds!

Op zoek naar financiële ondersteuning voor een sociaal project in Groningen, Drenthe of Friesland? Donderdag 6 oktober a.s. zitten adviseurs van VSBfonds klaar om met initiatiefnemers in gesprek te gaan via een online speeddate. Het fonds zoekt sociale initiatieven die ervoor zorgen dat mensen actief mee kunnen doen.

Mensen met mooie ideeën zodat iedereen mee kan doen
Deze online speeddate is voor mensen met ideeën die zich richten op het meedoen van mensen in de samenleving zodat niemand aan de zijlijn hoeft te staan. Denk aan projecten die ervoor zorgen dat mensen vorm kunnen geven aan hun leven en verantwoordelijkheid leren nemen voor anderen. Ook mensen met ideeën om de leefbaarheid van hun buurt te verbeteren of waarbij mensen met verschillende achtergronden elkaar ontmoeten, kunnen zich aanmelden voor de speeddate. Voorbeelden zijn ontmoetingsplekken in de wijk of buurt zoals een buurthuis, speeltuin of tuin.

Heb je een idee?
Wie een idee heeft om mensen mee te laten doen, kan een afspraak maken voor de speciale online speeddate op donderdag 6 oktober. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.
Het idee wordt besproken in aanloop naar het indienen van een eventuele aanvraag, om te kijken of het aansluit bij de doelstellingen van VSBfonds. Na een korte toelichting krijgt men feedback of er een aanvraag gedaan kan worden.

Over VSBfonds
VSBfonds ondersteunt graag projecten die bijdragen aan een sociale, creatieve en inclusieve samenleving. Het fonds bestaat sinds 1990 en heeft elk jaar 26 miljoen euro donatiebudget beschikbaar om te investeren in de kwaliteit van de Nederlandse samenleving.
www.vsbfonds.nl

De beste initiatieven voor stad en ommeland Logo burgerparticipatie