Swap your Stuff Winterevent

  • Waar: Boterdiep 20A, Groningen
  • Locatie: Plaza Danza
  • Wanneer: 7 februari 2016
  • Tijdstip: 13 00 tot 17 00

Swap Your Stuff organiseert op zondag 7 februari een ruilevent in de prachtige locatievan Plaza Danza in Groningen. Met het event willen we graag duurzaamheid, creativiteit en ondernemen stimuleren. Ook is het een kans om nieuwe mensen te ontmoeten. Op het event staat het swappen van spullen, diensten en hapjes centraal.

Er is een weggeefhoek waar je gratis nieuwe items kan scoren. Swap Your Stuff laat mensen kennis maken om met gesloten portemonnee aan nieuwe spullen te komen, hulp te krijgen of hun bedrijf verder te brengen. Denk hierbij aan kleding, boeken, (woon)accessoires. Bij diensten kan gedachten worden aan schrijven, fotografie, grafisch vormgeving, diensten op het gebied van mode, styling & interieur, catering of klussen en in om het huis die aangepakt moeten worden. Je kunt het zo gek niet bedenken en het is mogelijk.

Het concept is dat je de spullen of diensten op een tafel presenteert. Het loont om de items of je portfolio zo mooi mogelijk uit te stallen en mensen nieuwsgierig te maken. Het advies is om met minimaal 2 personen te komen, zodat de een uitleg kan geven en spullen bij de tafel kan ruilen en de ander op ontdekkingstocht kan gaan en mensen naar jullie tafel te sturen. Als je niet een hele tafel kan vullen, dan neem je de spullen mee in een tas en ga je zelf bij mensen langs.

Swap Your Stuff bestaat sinds 2015 en bestaat uit de organisatie Mariëlle Windhorst en Catharina Meter. Swap Your Stuff heeft het afgelopen jaar verschillende evenementen georganiseerd: Een ruilevent bij EMG, een picknick in het Stadspark, een event met vrouwengroepen van de MJD en CJG en een aantal high tea middagen waarbij in kleine setting werd geruild.

Swap Your Stuff Winter event

Entree: € 3,00

Facebook: Swap Your Stuff Groningen

De beste initiatieven voor stad en ommeland Logo burgerparticipatie