• MFC 7huizen

  Thema - Andere onderwerpen

  In het levendige dorp Zevenhuizen sluiten steeds meer voorzieningen die bijdragen aan de leefbaarheid. De werkgroep MFC 7huizen heeft het plan opgevat een multifunctioneel centrum te realiseren in het dorp. Het moet een plek worden waar jongeren en ouderen elkaar kunnen ontmoeten. Waar ruimte is en voorzieningen zijn voor jongeren en de huidige en toekomstige oudere inwoners van Zevenhuizen.

  Verder lezen
 • Voetbal voor kinderen met autisme

  Thema - Andere onderwerpen

  Het autiteam Glimmen verzorgt voetbaltrainingen voor kinderen met stoornissen in het autistisch spectrum. Voor deze kinderen is het trainen in een regulier team erg moeilijk en soms helemaal niet haalbaar. Doordat het gedrag van deze kinderen niet aansluit op dat van andere teamleden of doordat kinderen zelf last hebben van de vele prikkels en snelheid in de training, haken ze vaak af. En dat terwijl ze net als andere kinderen veel plezier beleven aan het voetbal en veel kunnen leren van een teamsport.

  Verder lezen
 • De Dorpswinkel Sauwerd

  Thema - Andere onderwerpen

  Verder lezen
 • Korenmolen Joeswert

  Thema - Andere onderwerpen

  Verder lezen
 • Legio-Run Grootegast

  Thema - Andere onderwerpen

  De LEGiO-run is een hardloopevenement in Grootegast dat in het teken staat van LEGO. Omdat iedereen de mogelijkheid moet hebben om mee te lopen zijn er drie routes samengesteld: 10 kilometer, 5 kilometer en de Funrun van 600 meter.

  Verder lezen
 • De Rieshoek Noordlaren

  Thema - Andere onderwerpen

  De Rieshoek is een voormalig lagere school in Noordlaren. Het gebouw heeft zijn sociale bestemming behouden: als kinderopvang, dagbesteding/huiskamercafé, een aantal kunstzinnige ondernemers en een kapsalon. Daarnaast vinden er losse activiteiten plaats als muziekles, naailes, peutergym, biodanza, tekenlessen. Verder is de Rieshoek een prachtige locatie voor vergaderingen, feesten en overige activiteiten.

  Verder lezen

Er zijn in totaal 23 resultaten Klik hier om alles te bekijken

De beste initiatieven voor stad en ommeland Logo burgerparticipatie