Verhoog je zelfvertrouwen

Een topper word je niet, dat ben je al! Of je nu dik bent of dun, ziek of gezond, je mooi voelt of niet: elk kind is goed zoals hij is. Is het niet mooi om te weten dat je helemaal goed bent zoals je bent? Misschien vergeet je dat soms als je in de wereld rondloopt. Bijvoorbeeld als je een onvoldoende haalt op school, je vrienden aldoor roddelen, je ouders mopperen dat je kamer weer een grote bende is en ga zo maar door. Er kunnen heel veel redenen zijn waarom jij je niet altijd een topper voelt. Maar, en onthoud dit voor de rest van je leven: Je voelt je pas écht een topper als je aardig tegen jezelf bent. Dit is een van de geheimen die kinderen uit Ten Boer leren tijdens een serie workshops. Door middel van verhalen, gesprekken, illustraties, opdrachten, muziek en allerlei activiteiten leren de kinderen van elkaar. Doel daarbij is om een positief zelfbeeld te creëren, waarbij kinderen leren dat ze mogen zijn wie ze zijn.

Vier enthousiaste moeders van kinderen die in Ten Boer naar school gaan ontwikkelden Jij bent een topper. Ze wonnen in februari 2012 de tweede prijs bij de Vonk van Ten Boer. De vier vrouwen hebben in hun werk te maken met coaching, onderwijs, kinderen en het bedenken, organiseren en uitvoeren van projecten en workshops. 

Meer weten? Kijk dan eens op www.jijbenteentopper.nl of stuur een e-mail naar de initiatiefneemsters info@jijbenteentopper.nl.

 

Op de kaart

Contact

Adres: Tolhuiswierde
Postcode:
Woonplaats: Ten Boer
E-mail: angelique.boer@hotmail.com

De beste initiatieven voor stad en ommeland Logo burgerparticipatie