• Kracht van streektaal RTV1

  Thema - Sport & cultuur

  RTV1 is de streekomroep van de Veenkoloniën. De opdracht en missie is om in de Veenkoloniën het nieuws en de cultuur van de Veenkoloniën te laten horen, middels radio, internet en Televisie. RTV1 is als omroep actief in de gemeenten Stadskanaal, Veendam en Borger-Odoorn, maar kent een bereik over deze gemeentegrenzen heen.

  Verder lezen
 • Voetbal voor kinderen met autisme

  Thema - Sport & cultuur

  Het autiteam Glimmen verzorgt voetbaltrainingen voor kinderen met stoornissen in het autistisch spectrum. Voor deze kinderen is het trainen in een regulier team erg moeilijk en soms helemaal niet haalbaar. Doordat het gedrag van deze kinderen niet aansluit op dat van andere teamleden of doordat kinderen zelf last hebben van de vele prikkels en snelheid in de training, haken ze vaak af. En dat terwijl ze net als andere kinderen veel plezier beleven aan het voetbal en veel kunnen leren van een teamsport.

  Verder lezen
 • Ontwikkeling schuur Korenmolen Joeswert

  Thema - Sport & cultuur

  Het plan is de functionaliteit van zowel de molen als de schuur te optimaliseren.

  Verder lezen
 • Legio-Run Grootegast

  Thema - Sport & cultuur

  De LEGiO-run is een hardloopevenement in Grootegast dat in het teken staat van LEGO. Omdat iedereen de mogelijkheid moet hebben om mee te lopen zijn er drie routes samengesteld: 10 kilometer, 5 kilometer en de Funrun van 600 meter.

  Verder lezen
 • Wandel je fit in Groningen

  Thema - Sport & cultuur

  Wandel je fit is een initiatief van Sylvia Taal. Zij heeft een wandelgroep opgericht die wekelijks met elkaar door de stad Groningen wandelen om fit en vitaal te blijven.

  Verder lezen
 • Runners oet Grunnen in de ROPARUN 2017

  Thema - Sport & cultuur

  Deelname aan de ROPARUN 2017 met een team van lopers uit de provincie Groningen om zo Groningse organisaties die een belangrijke bijdrage leveren aan de bestrijding van kanker te promoten.

  Verder lezen

Er zijn in totaal 24 resultaten Klik hier om alles te bekijken

De beste initiatieven voor stad en ommeland Logo burgerparticipatie