Legio-Run Grootegast

De LEGiO-run is een hardloopevenement in Grootegast dat in het teken staat van LEGO. Omdat iedereen de mogelijkheid moet hebben om mee te lopen zijn er drie routes samengesteld: 10 kilometer, 5 kilometer en de Funrun van 600 meter. 

De LEGiO-run is onderdeel van Loopcircuit Noord Nederland. Deze organisatie faciliteert al ruim twintig jaar loopevenementen in Groningen in Drenthe. Wij zijn trots dat de LEGiO-run ook in hun agenda genoteerd staat! De 10 kilometer maakt onderdeel uit van het loopcircuit. Door deel te nemen aan de 10 kilometer doet u automatisch mee aan de wedstrijd van het Loopcircuit. U hoeft hier niets extra’s voor te betalen. De LEGiO-run doneert 10% van het inschrijfgeld en het sponsorgeld aan een goed doel. 

In 2022 is, net als vorig jaar, gekozen om geen LEGiO-run te organiseren i.v.m. de onzekere situatie omtrent corona. De LEGiO-run staat bekend als een feestje voor iedereen. Met muziek, veel lopers, dag inschrijvingen, kraampjes op het Marktplein, veel supporters en vooral gezelligheid. Het bestuur hoopt op 1 april 2023 de vijfde editie te kunnen vieren. 

Op de kaart

Contact

Adres: Hoofdstraat
Postcode:
Woonplaats: Grootegast

De beste initiatieven voor stad en ommeland Logo burgerparticipatie