Legio-Run Grootegast

De LEGiO-run is een hardloopevenement in Grootegast dat in het teken staat van LEGO. Omdat iedereen de mogelijkheid moet hebben om mee te lopen zijn er drie routes samengesteld: 10 kilometer, 5 kilometer en de Funrun van 600 meter. 

De LEGiO-run is onderdeel van Loopcircuit Noord Nederland. Deze organisatie faciliteert al ruim twintig jaar loopevenementen in Groningen in Drenthe. Wij zijn trots dat de LEGiO-run ook in hun agenda genoteerd staat! De 10 kilometer maakt onderdeel uit van het loopcircuit. Door deel te nemen aan de 10 kilometer doet u automatisch mee aan de wedstrijd van het Loopcircuit. U hoeft hier niets extra’s voor te betalen.

In 2017 is, net als vorig jaar, ons goede doel het Martini Ziekenhuis en het Beatrix Kinderziekenhuis Groningen. De LEGiO-run doneert 10% van het inschrijfgeld aan de Groningse ziekenhuizen. Rennen, spelen en plezier hebben is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Veel kinderen kunnen dit vanwege een ziekte niet doen. Om ook hen aan het lachen te maken en jong te laten zijn steunt de LEGiO-run de kinderafdeling van het Martini Ziekenhuis en Stichting Vrienden van het Beatrix Kinderziekenhuis. Er wordt 10% van het inschrijfgeld en het sponsorgeld gedoneerd. Met onze donatie kunnen activiteiten georganiseerd worden om het verblijf te veraangenamen, waardoor de kinderen de reden van opname een beetje vergeten.

Op de kaart

Contact

Adres: Hoofdstraat
Postcode:
Woonplaats: Grootegast

De beste initiatieven voor stad en ommeland Logo burgerparticipatie