Terra Nova Winsum

Terra Nova Winsum

Terra Nova wil een plek zijn waar zon, wind, aarde en mens elkaar vinden. Een plek waar ruimte is voor mensen die dichter bij de natuur willen wonen, die minder luxe en leefruimte nodig hebben. Mensen die een smallere beurs hebben of een tijdelijke plek zoeken om te wonen. Zo ook mensen die de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties een warm hart toedragen en daar waar mogelijk implementeren, zien wij graag hier wonen.

Deze ecologische zone maakt gebruik van natuurlijke hulpbronnen als zon en wind, van een gezonde aarde door middel van bijvoorbeeld permacultuur, zo ook van de korte ketens van lokaal geproduceerde biologische voeding. Bij dit alles willen we aantonen dat het ook anders kan en gezien de opwarming van de aarde ook anders moet.

We zijn nog in de ontwikkelingsfase, onze droom is hier weergegeven. Het kan dus nog veranderen doordat we tegen te veel regels aanlopen. De gemeente Het Hogeland heeft tot nu toe positief gereageerd op de plannen en we gaan ervan uit dat zij zich har(d/t) maken voor het realiseren van deze droom.

Als jij graag op deze plek wilt wonen, schrijf je dan in via deze link. Wij informeren je over de voortgang en realisatie.

Terra Nova Winsum

 

 

Op de kaart

Contact

Adres: Hoofdstraat W 36
Postcode: 9951AC
Woonplaats: Winsum
Telefoonnummer: 0625550353
E-mail: terranova@pgwh.nl

De beste initiatieven voor stad en ommeland Logo burgerparticipatie